7 kupinos nuotykių atostogų dienos Trakuose!

Pavasario atostogos moksleiviams: kitaip nei vasarą, pramogų ir užsiėmimų, kuriais galėtų pasidžiaugti vaikai, yra mažiau. Tačiau tiek tėveliams, tiek moksleiviams liūdėti tikrai neverta, nes pavasarį Trakuose tikrai yra ką veikti! Pažadame, atostogos bus linksmos, turiningos, o grįžę kupini įspūdžių vaikai – turės ką papasakoti savo bendraklasiams!

Trakų turizmo informacijos centro rekomenduojamas planas:

 IŠJUNK kompiuterį ir PASINERK į nuotykių atostogas visai šeimai!

Pirmadienis, balandžio 1d. – Pažink Trakus!

Antradienis, balandžio 2 d. Nuotykių ir naujų patirčių kupina diena poilsio ir pramogų parke Anupriškėse!

Trečiadienis, balandžio  3 d. – pažintis su Trakų apylinkėmis

  • Sudalyvauk edukacinėje programoje:

** Pavasario Velykinės dirbtuvės VAIKAMS – vos 8 km nuo Trakų praeitą rudenį lankytojams duris  atvėrusiuose „Keliautojų namuose” 

      ** Programa visai šeimai „Pažink žirgą” https://bit.ly/3DyocUh

  • Pavakarį – išvyka smaližiams į vienintelį Lietuvoje Šokoladinių skulptūrų muziejų, kur įrengti keturi kambariai, kiekviena salė – skirtinga. Majų, Kolumbo, filmo „Šokoladas“ ir „Smagaus gyvenimo“ – tokios temos vyrauja juose.
    Didžioji dalis kūrinių iš saldžios masės yra natūralaus dydžio. Mažiausia skulptūrėlė – maždaug žmogaus delno. Ekspozicija kas kelis metus bus atnaujinama ir joje atsiras vis naujų šokoladinių personažų.
    https://bit.ly/3SAT5eX

Ketvirtadienis, balandžio 4 d. – pažintis su Aukštadvario apylinkėmis

Penktadienis, balandžio 5 d. – kupina naujų patirčių diena Lentvaryje

  • Pažintis su naujai atgimstančiu didžiausiu Trakų rajono miestu ­– Lentvariu su programėle „Atrask Lentvarį”  https://bitly.ws/3gIIq
  • Iškyla į Šeimų parką įsikūrusį šalia Lentvario seniūnijos (Klevų alėja 47A), prie „Bevardžio“ ežero. Lankytojai gali mėgautis pasivaikščiojimo takais, važinėti dviračiais, vaikščioti pojūčių taku, mankštoms naudoti įvairius treniruoklius, vaikams patiks smagios laipynės ir kelmukai. Poilsio parke ošia seni medžiai ir ramina išsaugota natūrali gamta. Šeimos parke yra pastatytas naujasis tiltelis per „Bevardį “ežerą, kuris sujungia senąjį ir naująjį Lentvarį. https://bitly.ws/3gIIV
  • Sudalyvauk „Mažųjų Velykėlės” šventėje
    https://www.trakai-visit.lt/renginys/mazuju-velykeles/

Šeštadienis, balandžio 6 d. – aktyvių pramogų diena
* AutoMoto parkas – išbandyk save didžiausiame Baltijos šalyse, 4 m. aukščio Monster Truck, vairavimo įgudžių tobulinimas, vaikams – interaktyvios lenktynės  www.automotoparkas.lt/pramogos
*Nuspėjamas oras Lietuvoje, kai, rodos, vos lijo, o po kelių minučių jau skaisčiai šviečia saulė, verčia paklausti: tai ką gi veikti, esant tokiems orams?
Išeitis yra! Dinozaurų ir atrakcionų parkas – DINO PRAMOGŲ PARKAS!
https://www.dinopramoguparkas.lt/


Sekmadienis, balandžio 7 d. – paskutinė atostogų diena. Tad atsipalaiduokite ir mėgaukitės laisvalaikiu ir prisiminkite nuostabias atostogas Trakuose!

  • Aplankyk naują meno ir kultūros erdvę Trakuose, įsikūrusią rekonstruotame senosios klebonijos pastate, meno galeriją „Fojė” ( Birutės g. 8, atidaryta: ketvirtadienis – sekmadienis nuo 12:00 iki 18:00 val. Įėjimas nemokamas).
  • Pažink gražiausius Trakų kraštovaizdžius:
    https://www.trakai-visit.lt/marsrutas/graziausi-traku-krastovaizdziai/
  • Koncertas Užutrakio dvare „Dainos laike”
    https://www.facebook.com/events/341817545436863/?ref=newsfeed


Naudinga informacija:

Draugiškų poilsiui su augintiniais vietų žemėlapis https://bit.ly/3FlXL5p

Darbas ir poilsis Trakuose suderinama – šiuolaikinės technologijos leidžia pakeisti darbinę aplinką ir perkelti savo darbo vietą arčiau gamtos, suteikiant dirbančiajam daugiau teigiamų emocijų, įkvėpimo, naujų jėgų, kartu vaikų atostogų metu – skirti jiems daugiau laiko ir dėmesio.
Kur apsistoti?  https://bitly.ws/3gIFy

Atostogos – metas atsipūsti, bet tikrai ne sėdėti namuose prie kompiuterio ar TV!

Keliaukite, atraskite, mėgaukitės ir džiaukitės!

Daugiau idėjų pramogauti: www.trakai-visit.lt


Atgal