Prestižinis 30 geriausių restoranų Lietuvoje projektas „Apvalaus stalo klubą“ pripažino geriausiu restoranu ne tik Trakuose, bet ir vienu geriausių Lietuvoje. Mūsų restoranas – tai gurmaniškas meniu, išskirtinis aptarnavimas ir gerai išieškota gėrimų korta. Valgiaraščio pagrindas – moderniai pateikta lietuviška autentika.
Per skirtingas gaminimo technikas, derinių kūrybiškumą, patiekalų vizualumą ir šviežius lokalius ingredientus naujausias „Apvalaus stalo klubo“ valgiaraštis patenkina ir įnoringiausius svečius.
Virtuvėje meistriškai pinasi įvairios maisto gaminimo technikos: nuo tradicinių ir istorinių, tokių kaip rauginimas, vytinimas, sūdymas ar kepimas krosnyje, iki modernių. Į lėkštes keliauja daugiausia vietiniai iš aplinkinių ūkių vežami itin švieži produktai. Sezono metu juos papildo ką tik nuskinti vaisiai, daržovės ir uogos iš restorano šeimininkų daržo.